CRISOS AB utbildar och ger kunskap till många olika personalkategorier, bland annat ordningsvakter, hotellpersonal, butikspersonal, polis och vårdpersonal i olika befattningar. Crisos har kunder och gör uppdrag i 4 olika länder.

Vi har utbildningar som hjälper och stödjer företagens HR- funktion när personal hamnar i stress, kris, sorg, konflikt eller i psykisk ohälsa med sjukskrivning som följd.

Vid akuta/traumatiska händelser har Crisos KRISJOUR för företag, och personalen får praktisk krishantering. Crisos erbjuder även krisutbildningar i förebyggande syfte så att krisorganisationer eller krisgrupper kan öka sin egen förmåga att hantera kriser och svåra händelser på egen hand.

Crisos tar även emot familjer och enskilda individer som behöver krisstöd via sin krisförsäkring på hemförsäkringen eller som vill komma helt privat.

KRISPODDEN finns tillgänglig helt gratis, för alla som vill ha mer kunskap om hur kris, trauma, stress, sorg, konflikt och separation påverkas oss som individer. Vägen till mental hälsa börjar med egen kunskap.

Crisos AB grundades 2010 av Regina Birkehorn och Lars-Göran B Karlsen.

Regina Birkehorn patenterade 2002 Head On metoden®. Det är en pedagogisk metod i praktisk krishantering som är enkel och praktisk. Den kräver inga förkunskaper i psykologi. Head On metoden® har sitt ursprung i psykodynamisk utvecklingspsykologi, anknytning, mentalisering och det senaste om hjärnforskning och stress. Med böckerna Hjärnkoll® förklaras psykologin på ett enkelt, pedagogiskt och praktiskt sätt, som gör att alla från 5år och uppåt förstår och kan få verktyg till hur och vad de kan göra för att må bättre.

Genom Head On metoden® ger man människor kunskap och nya strategier för hur de praktisk kan hantera och förstå sina egna och andras kriser, trauma och PTSD. Metoden tog form från mitten på 1980-talet då Regina som Sveriges yngsta fostermamma ville ge sina fosterbarn som haft en traumatisk uppväxt ett bättre liv.

Lars-Göran B Karlsen
VD och ägare.

Tore Sjöberg
Leg psykolog, leg psykoterapeut, handledar- och lärarbehörighet i psykoterapi.

Regina Birkehorn
Krisexpert och författare samt ansvarig för KRISPODDEN.

 

Maria Ahlin
Certifierad Krishanterare.

Eloise Engmalm
Certifierad Krishanterare.

KRISPODDEN finns på iTunes, Soundcloud och acast !

0
    0
    Varukorg