Crisos har ett PRO BONO program där vi som företag erbjuder Ideella organisationer, grupper eller enskilda personer utbildning i mental hälsa och praktisk krishantering.

ANSÖKAN: Här kan ideella organisationer eller grupper skicka in en ansökan till 2021 års PRO BONO utbildning i krishantering.

( 2020 utgår pågrund av Corona)

Ansökan ska vara gjord under 2021. Utbildningen sker löpande. Skriv och berätta om ert arbete och vilka människor ni stöttar i er vardag. Vi behöver alla se till att våra vardagshjältar får kraft att fortsätt ge. Alla ansökningar kommer att beaktas och besvaras.

Kontakta oss för ansökan

PRO BONO är Crisos sätt att ge tillbaka för framtiden.


PRO BONO utbildningen 2017 gick till Dagmammorna ifrån Vikingarna Vendel och Smederna Österbybruk. 

Motivation: Detta är för deras fantastiska arbete som de utför med våra absolut yngsta och mest sårbara människor i samhället, nämligen våra barn. Grattis och Tack till Emelie, Anna, Marie, Thilda och Anette för ert engagemang, tid, glädje, omsorg och omvårdnad ni ger varje barn varenda dag. Denna PRO BONO utbildning är helt och hållet er och för att visa den uppskattning som ni så väl förtjänar.


PRO BONO utbildningen 2016 gick till Bröstcancerföreningen Kungsängsliljan Uppsala Län.

Motiveringen till den var att Crisos ville uppmärksamma det fantastiska arbete och medmänskliga möten med cancer drabbade människor och deras familjer som görs av denna förening. Vårt bidrag till deras engagemang var att ge dem en möjlighet att fylla på sig själva med utbildning, egen tid och boken Hjärnkoll i svåra möten.


PRO BONO utbildningen 2015 gick till Uppsala Tjejjour.

Motivation: Deras ideella arbete och engagemang har stor betydelse för utsatta unga kvinnor.
Viljan att räcka ut en hand och att finns till hands i en annan människas djupaste, mörkaste och mest sårbara tillstånd är en unik gåva och en fantastisk egenskap. I vårt arbete i Crisos ser vi hur tidigt stöd och medmänsklighet är en stor tillgång för en bra krishantering. Detta vill vi stödja och uppmuntra som företag och som medmänniskor.

KRISPODDEN finns på iTunes, Soundcloud och acast !

0
    0
    Varukorg