Archives

Från värnpliktig till veteran

veteranomslag.jpeg

Denna bok är tillägnad alla Nordens soldater och deras familjer.

Den är även för de stupade soldaterna, de som gav sina liv för freden.

Vi utbildar soldater i hur man hanterar vapen, men de får inget skydd mot vad som händer i själen, på insidan. Läs vad som sker när psykisk ohälsa som PTSD blir vardag efter kriget. Soldaten och anhöriga berättar om sorgen, smärtan och oron som följer i fotspåren.

Head On metoden® förklarar krispsykologin på ett enkelt, pedagogiskt och praktiskt sätt.
Metoden grundar sig i den psykodynamiska utvecklings psykologin, anknytningsteorin och mentalisering. Metoden har tagits fram av Regina Birkehorn på Crisos och är sedan 2002 en patenterad utbildningsmetod. Med Head On metoden® får man människor som upplevt trauma och kriser att förstå sig själva och på ett enkelt sätt finna nya strategier föra att få sin vardag att fungera så att deras trauman och kriser inte utvecklas till psykisk ohälsa.

 

Pris: 396 SEK

Köp Bok

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Hjärnkoll® i svåra möten

Finns att köpa i vår webbshop eller i bokhandeln.

Hjärnkoll® i svåra möten.

 

2016-04-30 11.44.38-1

 

I boken “Hjärnkoll i svåra möten” berättar Regina Birkehorn om hur och vad hon har gjort i möten med människor i kris. Under alla samtal hon har, utbildar hon och visar de verktyg och strategier som finns. Det i sin tur gör att människor kommer snabbare tillbaka till en fungerande vardag trots kris och trauma. Något som de för alltid kommer att bära med sig på ett eller annat sätt. Head On metoden® gör att detta blir begripligt för varje individ.

ISBN 978-91-981877-9-3

 

 

 

Pris: 120 SEK

Köp Bok
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

KRISPODDEN finns på iTunes, Soundcloud och acast !

0
    0
    Varukorg