Krispoddens lyssnare

Hej,

jag får många frågor angående, om att få komma i utbildande krisstödssamtal, och hur det går till. Många undrar också om vilken typ av problematik/diagnos/tillstånd/orsak som har nytta av detta utbildande krisstödssamtal. Jag brukar säga: –  Alla från 5 år och uppåt kommer att ha nytta av detta. Det är ingen terapi, du behöver egen kunskap för att förstå vilka verktyg du ska använda och på vilket sätt. En del som jag träffar har gått i väldigt många olika terapier, men aldrig förstått vad de ska göra konkret när hjärnan känns som den har gett upp. När vardagen bara handlar om stress, kris, konflikt, smärta och sorg behöver man veta vad kroppen och hjärnan behöver för att bli synkade igen.

Så här gör du:

Du mailar till info@crisos.se

Du lämnar namn, mobilnummer och mailadress, så hör jag av mig till dig.

Första samtalet är 3 timmar( oftast det enda för väldig många). Du kan ta med fru/man/partner, kostar inget extra.
Kostnaden är 1500kr/ ex moms per timme.

Eventuellt efterföljande krisstödssamtal är 1-2 timmar.

Du tar bil eller tåg till Crisos. Från Uppsala går Upptåget norr ut och du kliver av vid Tobo Station, där du blir upphämtad.

Åker du bil söder ifrån, svänger du av vid Örbyhus/Husby avfarten på E4 och svänger höger. Åker mot Örbyhus för att sedan i fyrvägskorsningen svänga vänster ut på väg 292, mot Tobo.

Åker du bill norr ifrån, svänger du av E4 vid Tierp och åker sedan mot Gimo skyltning. När du är på väg 292, så kommer skyltar Tobo till vänster efter ca 17 kilometer från Tierp.

Välkommen!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Arkiv

KRISPODDEN finns på iTunes, Soundcloud och acast !

0
    0
    Varukorg