Vägen till mental hälsa

Boken kommer den 19 februari 2020

Författaren och krisexperten Regina Birkehorn lanserar boken: ”Vägen till mental hälsa” på mässan Personal & Chef. Att förstå sig själv är förutsättningen för att kunna göra varaktiga förändringar i sitt liv som leder till en bra mental hälsa, säger Regina.

Efter att Regina i många år haft föreläsningar, utbildningar och möten med människor som var stressade, i kris eller hade sorg, så fann hon att bästa sättet för dem att hitta en ny väg vidare i livet, var att få egen kunskap om hur hjärnan och stresshormonerna fungerar. Kunskapen gör att man förstår vad man själv kan göra för att må bättre.

Vidare säger Regina att om fler människor har egen kunskap så kommer de läkande processerna att komma igång mycket snabbare vilket leder till att sjukskrivningstiden minskar, och att förvirringen som så många har över att de inte känner igen sig efter en kris eller i stress eller sorg mattas av.

Bagaget vi får i livet, kan med kunskap och förståelse då också bli en tillgång och inte bara en belastning.

Boken har sin grund i den senaste hjärnforskningen inom anknytnings och mentaliseringsprocessen. Den tar avstamp från praktisk krishantering och utvecklings psykologi.

Regina Birkehorn jobbar som konsult och författare och patenterade år 2002 Head On metoden®. Det är en pedagogisk metod i praktisk krishantering som är enkel och praktisk. Den kräver inga förkunskaper i psykologi. Head On metoden® har sitt ursprung i utvecklingspsykologi, anknytning, mentalisering och det senaste om hjärnforskning och stress.

 

SWISH 1234-031225

288kr (200kr bok+88kr porto) är ett MÄSSPRIS som gäller fram till den 1/3-2020

333kr är ordinarie pris (250kr boken + 88  kr porto)

 

Uppge namn/adress

Vill du beställa fler och ha en faktura maila: info@crisos.se

KRISPODDEN finns på iTunes, Soundcloud och acast !

0
    0
    Varukorg